Du er her:  Forside  ›  Om oss  ›  Påmelding kurs og møter

- Påmelding kurs og møter


Deltakerinformasjon

Din påmelding er bindende når den er mottatt hos oss. Ved avmelding faktureres 50% av avgiften. Ved avmelding innenfor 5 virkedager før kursstart og ved manglende frammøte, belastes full avgift.

Det tas forbehold om gjennomføring/deltakerbegrensning. Dersom arrangementet avlyses på grunn av hendelser utenfor vår kontroll, er vårt ansvar beregnet til avgiften.

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli tatt bilder under kurset/frokostmøtet, som kan bli benyttet i markedsføringssammenheng (illustrasjon i flyers, brosjyremateriell, kursmateriale, nettside og så videre). Ønsker du å reservere deg i forhold til dette, så si i fra til kursansvarlig.

Opplysningene gitt i dette skjema lagres i våre fagdatasystem. Dersom du vil vite mer om hvordan vi behandler personopplysninger, anbefaler vi å lese vår personvernerklæring: http://labtjenester.no/personvernerklering/

Kvittering på innsendt skjema sendes ut automatisk og bekrefter din påmelding/deltakelse. Hvis arrangementet er fulltegnet vil du motta e-post om dette innen 2 virkedager.