Du er her:  Forside  ›  Kurs og møter  ›  Få mer ut av din HACCP!

Få mer ut av din HACCP!

Å jobbe med HACCP kan bli komplisert, det tenkes for vanskelig og det er lett å “grave seg ned” i detaljer. Da er det viktig med ny input og inspirasjon for å få ny giv i HACCP arbeidet. På dette kurset er det en kombinasjon med teori, gruppeoppgaver og diskusjoner.

HACCP-kurs for lager og distribusjon

HACCP er et viktig og nyttig verktøy for å sikre trygg mat!  HACCP analysen gir en output for hvordan bedriften skal styre aktuelle næringsmiddelfarer i sine prosesser. Som kjent dreier dette seg om kjemiske, biologiske, fysiske og allergen farer. Grunnforutsetninger (PRP) har en sentral plass i HACCP for å ivareta/styre næringsmiddelfarer. Output av analysen skal inn i overvåkningsplan for både grunnforutsetninger (OPRP) og kritiske styringspunkt (CCP). HACCP-møter er derfor en viktig aktivitet for å verifisere at OPRP og CCP planer blir gjennomført. 

På dette kurset ser vi nærmere på

  • Kartlegging før analyse

  • Fareanalyse

  • OPRP og CCP

  • Verifisering

  • HACCP-møter

Gjennom kursdagen blir det teori, gruppeoppgaver, diskusjoner og erfaringsutveksling.

Foredragsholder

Kathrine Rødsjø, Næringsmiddelteknolog, Sikker Mat AS

Målgruppe

Alle som jobber med mattrygghet, kvalitet og HACCP.

Tidspunkt

Onsdag 7. oktober 2020, kl 09.00-15.00

Deltakeravgift

Kr 3700,- Inkludert i deltakeravgiften er kursmateriell, lunsj og forfriskninger.

Påmeldingsfrist

1. oktober