Du er her:  Forside  ›  Om oss  ›  Nyheter  ›  Covid-19, oppdatert informasjon

Covid-19, oppdatert informasjon

Informasjon til kunder og samarbeidspartnere

bilde av koronavirus

Oppdatert informasjon om smitteverntiltakt ved LabTjenester og Analysesenteret

Informasjon om hvordan vi håndterer situasjonen

Vi har fortsatt åpent som normalt og alle analyser blir gjennomført. Vi gjør oppmerksom på at enkelte flyruter og annen transport kan være kansellert og vi etterstreber å holde god kontakt med våre kunder, hvis alternativ transport blir nødvendig. I tillegg kan vi få redusert bemanning på grunn av karantene/koronatesting, vi ber om forståelse for at dette kan påvirke svartiden.

For å begrense spredningen av viruset og for å beskytte våre ansatte, har vi innført følgende tiltak (i tillegg til interne hygienetiltak):

  • Mottak av prøver skal skje i resepsjonen. Vi har montert plexiglass foran resepsjonen.

  • Posten/Bring og budbil/varetaxi leverer varene i resepsjonen.

  • Hvis det er viktig med kontakt med vårt personell, ringes det på klokka i resepsjonen. Vennligst respekter, at vi holder god avstand til hverandre ved personlig kontakt. Og at plexiglasset er mellom oss.

  • Ved mottak av prøver har vi innført streng håndhygiene med hyppig håndvask, samt desinfeksjon av emballasje og utstyr.

  • Vi ber kundene når de tar ut prøver som skal leveres til oss, om å tenke godt over sin egen håndhygiene. Bruk engangshansker ved prøveuttak, eller vask hender både før og etter prøveuttaket. 

  • Ved en ev. karantene-situasjon og redusert bemanning, vil vi prioritere kunder som vi har kontrakt med og samfunnsviktige oppdrag.

  • Vi har beredskapsamarbeid med samarbeidende laboratorier, slik at vi har alternativer ved redusert bemanning. Vi oppfordrer også våre kunder til å ha alternative løsninger for analyser f.eks. undersøke hvilke andre laboratoriier som kan utføre analyser.

  • All omvisning og besøk i våre lokaler er innstilt inntil videre. Møter med kunder og samarbeidspartnere foregår via digitale medier.

  • Planlagte og annonserte kurs som vi arrangerer, utsettes inntil videre.

Situasjonen blir vurdert fortløpende, og ved ny informasjon publiseres så snart den foreligger.

Transport og svartid

For spørsmål ta kontakt med oss på telefon 72 54 10 30

Publisert: 13.11.2020