Gode rutiner og kompetanse innen mikrobiologi, allergener og hygiene er en forutsetning for produksjon av trygg mat. Opplæring innen dette vil øke forståelsen og motivasjon for riktig gjennomføringer av bedriftens rutiner. Som igjen fører til færre avvik, mindre svinn og økt lønnsomhet for bedriften.
22. oktober kan du lære mer om mikroorganismer i mat, rutiner for å sikre trygg mat mm. Mer informasjon om kurset, deltakeravgift og påmelding: http://labtjenester.no/hygienekurshoreca/
Landbruksveien 5, 7047 Trondheim
Mandag-fredag, kl 08.00-15.30
+47 72 54 10 30
LabTjenester tilbyr et bredt spekter av kjemiske- og mikrobiologiske analyser av næringsmidler, vann, miljø og inneklima.
Vi tilbyr også kurs og frokostmøter innen HACCP, ISO 14001, ISO 22000, hygiene, mikrobiologi, allergener, prøvetaking, Legionella, inneklima mm.