Trenger du hjelp til farekartleggingen? Vi kan hjelpe deg!
Bestemmelsen om farekartlegging og farehåndtering er sentral i Drikkevannsforskriften. Hensikten med farekartleggingen er å avdekke farer og finne styringstiltakene som må være på plass for å sikre trygt drikkevann.
Erfaringsmessig er det mye kompetanse internt, men det kan være vanskelig å få satt erfaringer, kunnskap og tiltak i system. I tillegg kan det være lett å “se seg blind” i eget hus. Derfor kan det være nyttig med en uavhengig 3. part som bistår i prosessen.
Ta gjerne kontakt!
Landbruksveien 5, 7047 Trondheim
Mandag-fredag, kl 08.00-15.00
+47 72 54 10 30
LabTjenester tilbyr et bredt spekter av kjemiske- og mikrobiologiske analyser av næringsmidler, vann, miljø og inneklima.
Vi tilbyr også kurs og frokostmøter innen HACCP, ISO 14001, ISO 22000, hygiene, mikrobiologi, allergener, prøvetaking, Legionella, inneklima mm.