Du er her:  Forside  ›  Kurs og frokostmøter  ›  HACCP-kurs

HACCP-kurs

HACCP ble utviklet av NASA, men du trenger heldigvis ikke være rakettforsker for å forstå metodikken!

Vi tilbyr analyse av kjøtt, fisk, cerialer, bakevarer, melk, vegetabiler mm

Noe av kjernen i HACCP er å kartlegge næringsmiddelfarer i egen virksomhet. Det er derfor viktig å gjøre denne fareanalysen korrekt for å komme frem til de riktige svarene.

I kurset har vi en praktisk tilnærming til arbeidet, og du jobber med din egen dokumentasjon underveis. Slik utvikles kunnskapen om systemarbeid generelt og HACCP spesielt. Ved kursets slutt har du kommet godt i gang med HACCP-dokumentasjonen for virksomheten din, og har en kompetanseplattform å bygge videre på.

Innhold

  • Hva er HACCP
  • Gjennomgang av begreper
  • Flytskjema
  • Fareanalyse
  • HACCP-plan
  • Verifisering
  • Dokumentasjon
  • Gruppeoppgaver

Foreleser

Kathrine Rødsjø, Daglig leder v/Sikker Mat AS
Kathrine Rødsjø Næringsmiddelteknolog Sikker mat AS
 
Tilbakemeldinger fra tidligere HACCP-kurs med Kathrine Rødsjø
  • Engasjerende
  • Flink til å komme med praktiske eksempler
  • Innvolverer kursdeltakerne til diskusjon på en god måte
Kurset passer for
Ledere og medlemmer i HACCP-team, tilsynsmyndighet, revisorer og rådgivere.

Dato

Onsdag 13. mars

  • Registrering fra kl 08.30-09.00
  • Kursstart kl 09.00
  • Kursslutt kl 16.00

Deltakeravgift

Kr 3900,- inkludert kursmateriell, lunsj og pauseforfriskninger

Påmeldingsfrist

1. mars

Påmelding

/pamelding/