Serverer din virksomhet trygg is?
Gode renholdsrutiner og god håndhygiene/personling hygiene er viktig for å unngå sykdomsfremkallende bakterier i isen. Høyt bakterieinnhold i isen kan føre til at folk blir syke.
Som en del av kvalitetssikringen bør det tas prøver av isen for å sjekke bakterieinnholdet. En slik kontroll bør utføres flere ganger i sesongen.
LabTjenester tilbyr analyse av softis, kuleis, slush og milkshake. Vi har satt sammen to analysepakker som gjør det enkelt for deg å få isen kontrollert:
Sjekk vårt bestillingsark eller ta kontakt pr tlf 72 54 10 30 for mer informasjon.
Landbruksveien 5, 7047 Trondheim
Mandag-fredag, kl 08.00-15.30
+47 72 54 10 30
LabTjenester tilbyr et bredt spekter av kjemiske- og mikrobiologiske analyser av næringsmidler, vann, miljø og inneklima.
Vi tilbyr også kurs og frokostmøter innen HACCP, ISO 14001, ISO 22000, hygiene, mikrobiologi, allergener, prøvetaking, Legionella, inneklima mm.