Du er her:  Forside  ›  Kurs og frokostmøter  ›  Hygienekurs for HoReCa

Hygienekurs for HoReCa

På et HoReCa-kjøkken produseres alt fra enkle retter til store sammensatte menyer. Her er det viktig å sikre mattryggheten i en hektisk arbeidshverdag.

HACCP-kurs for lager og distribusjon

Gode rutiner og kompetanse innen mikrobiologi, allergener og hygiene er en forutsetning for produksjon av trygg mat. Opplæring innen dette vil øke forståelsen og motivasjon for riktig gjennomføringer av bedriftens rutiner. Som igjen fører til færre avvik, mindre svinn og økt lønnsomhet for bedriften.

Tema

  • Mikroorganismer i mat
  • Rutiner for å sikre trygg mat
  • Orden og renhold
  • Personlig hygiene
  • Matens holdbarhet
  • Hygienekontroll
  • Produkttesting, hva betyr resultatene?

Målgruppe

Alle som jobber på kjøkken, medlemmer i HACCP-gruppe, kvalitetsledere og andre som jobber med trygg mat.

Når

Tirsdag 2. oktober 2018. Kl 09.00-15.30

Deltakeravgift

kr 2900,- inkluder kursmateriell, lunsj og forfriskninger

Ønsker du å delta? Meld deg på i dag!

Påmeldingsfrist

Torsdag 20. september

Sted

Trondheim, Landbruksveien 5, LabTjenester AS