Du er her:  Forside  ›  Kurs og frokostmøter  ›  Hygienekurs for HoReCa

Hygienekurs for HoReCa

På et HoReCa-kjøkken produseres alt fra enkle retter til store sammensatte menyer. Her er det viktig å sikre mattryggheten i en hektisk arbeidshverdag.

kurs frokostmøte mattrygghet hygienekurs haccp-kurs

Gode rutiner og kompetanse innen mikrobiologi, allergener og hygiene er en forutsetning for produksjon av trygg mat.. Opplæring innen dette vil øke forståelsen og motivasjon for riktig gjennomføringer av bedriftens rutiner.

Tema

  • Typiske mikroorganismer i maten vi lager
  • Rutiner for å sikre trygg mat på buffet, ved nedkjøling og tining
  • Renhold
  • Personlig hygiene
  • Holdbarhet på sous vide og spiseklare produkter
  • Hygienekontroll, visuell og mikrobiologisk
  • Produkttesting, hva betyr resultatene?

Målgruppe

Alle som jobber på kjøkken, medlemmer i HACCP-gruppe, kvalitetsledere og andre som jobber med trygg mat.

Når

Onsdag 14. mars 2018. Kl 09.00-16.00

Deltakeravgift

kr 2900,- inkluder kursmateriell, lunsj og forfriskninger

Ønsker du å delta? Meld deg på i dag!

Påmeldingsfrist

Torsdag 1. mars 2018

Sted

Trondheim, Landbruksveien 5, LabTjenester AS