HACCP-kurs for HoReCa

HACCP ble utviklet av NASA, men du trenger heldigvis ikke være rakettforsker for å forstå metodikken!

haccp-kurs hygienekurs revisjonskurs rotårsaksanalyse kurs mattrygghet

Hygieneforskriften pålegger alle som serverer eller omsetter mat å etablere rutiner basert på  HACCP-prinsippene. Det vil i praksis si at alle virksomheter i HORECA-segmentet må ha et visst innblikk i hva HACCP dreier seg om.

Noe av kjernen i HACCP er å kartlegge næringsmiddelfarer i egen virksomhet. Det er derfor viktig å gjøre denne fareanalysen korrekt for å komme frem til de riktige svarene.

I kursene våre har vi en praktisk tilnærming til arbeidet, og du jobber med din egen dokumentasjon underveis. Slik utvikles kunnskapen om systemarbeid generelt og HACCP spesielt. Ved kursets slutt har du kommet godt i gang med HACCP-dokumentasjonen for virksomheten din, og har en kompetanseplattform å bygge videre på.

Innhold

  • Hva er HACCP, og hva skiller det fra IK-mat?
  • Gjennomgang av begreper
  • Flytskjema
  • Fareanalyse
  • HACCP-plan
  • Verifisering
  • Dokumentasjon
  • Gruppeoppgaver

Foreleser

Kathrine Rødsjø, Daglig leder v/Sikker Mat AS
kathrine rødsjø sikker mat as
 
Tilbakemeldinger fra tidligere HACCP-kurs med Kathrine Rødsjø
  • Engasjerende
  • Flink til å komme med praktiske eksempler
  • Innvolverer kursdeltakerne til diskusjon på en god måte

 

Dato

Torsdag 9. november

  • Registrering fra kl 08.30-09.00
  • Kursstart kl 09.00
  • Kursslutt kl 16.00

Deltakeravgift

Kr 2900,- inkludert kursmateriell, lunsj og pauseforfriskninger

Påmeldingsfrist

1. november

Påmelding

/pamelding/