Du er her:  Forside  ›  Kurs og frokostmøter  ›  Kurs i Rotårsaksanalyse

Kurs i Rotårsaksanalyse

Analysesenteret 20140902 402

Ofte konkluderer man for fort med hva som er årsaken til avviket og igangsetter tiltak. Konsekvensen er ofte at avviket oppstår igjen og igjen. Rotårsaksanalyse bidrar til å finne den egentlige årsaken og gjør at de riktige tiltakene blir iverksatt.

Rotårsaksanalyse er en del av forbedringsmetodikken fra lean og TQM (Total quality management) og BRC standarden (versjon 6) stiller også krav til rotårsaksanalyse ved avvik, korrigernede tiltak og kundeklager.

Tema

  • Rotårsaksanalyse – trinn for trinn
  • Kvalitetshjulet: PDCA
  • Verktøy i rotårsaksanalysen
    • Tankekart
    • Fiskebinsdiagram
    • Brainstorming
    • 5 x hvorfor
  • Gruppearbeid

Foreleser
Kathrine Rødsjø, Sikker Mat AS

kathrine rødsjø sikker mat as

Når
Torsdag 1. mars
 
Agenda
09.00 Registrering
09.30 Kursstart
15.30 Slutt, vel hjem.
 
Målgruppe
Kurset retter seg mot daglig leder, produksjonsledere, kvalitetsledere og medlemmer i HACCP-team.
 
Deltakeravgift
Ved påmelding før 20. januar kr 2900,-
Ved påmelding etter 20. januar kr 3900,-
 
Inkludert i deltakeravgiften er kursmateriell, lunsj og forfriskninger
 
 
Påmeldingsfrist 21. februar
 
Sted
Trondheim, Landbruksveien 5, LabTjenester AS