Du er her:  Forside  ›  Kurs og frokostmøter  ›  Kurs i Rotårsaksanalyse

Kurs i Rotårsaksanalyse

Finn den egentlige årsaken til avviket og gjør at de riktige tiltakene.

Analysesenteret 20140902 402

Ofte konkluderer man for fort med hva som er årsaken til avviket og igangsetter tiltak. Konsekvensen er ofte at avviket oppstår igjen og igjen. Rotårsaksanalyse bidrar til å finne den egentlige årsaken og gjør at de riktige tiltakene blir iverksatt.

Rotårsaksanalyse er en del av forbedringsmetodikken fra lean og TQM (Total quality management) og BRC standarden stiller også krav til rotårsaksanalyse ved avvik, korrigernede tiltak og kundeklager.

Tema

  • Rotårsaksanalyse – trinn for trinn
  • Verktøy i rotårsaksanalysen
    • Tankekart
    • Fiskebinsdiagram
    • Brainstorming
    • 5 x hvorfor
  • Kontinuerlig forbedring
  • Gruppearbeid

Foreleser
Kathrine Rødsjø, Sikker Mat AS

Kathrine Rødsjø Næringsmiddelteknolog Sikker mat AS

Når

Tirsdag 6. november 2018
 
Agenda
09.00 Registrering
09.30 Kursstart
14.00 Slutt, vel hjem.
 
Målgruppe
Kurset retter seg mot daglig leder, produksjonsledere, kvalitetsledere og medlemmer i HACCP-team og kvalitetsteam.
 
Deltakeravgift
Ved påmelding før 15. september kr 1900,-
Ved påmelding etter 15. september kr 2900,-
 
Inkludert i deltakeravgiften er kursmateriell, lunsj og forfriskninger
 
 
Påmeldingsfrist 25. oktober
 
Sted
Trondheim, Landbruksveien 5, LabTjenester AS