Mottar du analyseresultater? Er du ansvarlig for å vurdere disse? Det stilles krav til trending av analyseresultater både i lovverket og næringsmiddelstandarder (BRC og ISO 22000). Delta på vårt lunsjmøte 15. oktober ...
Gode rutiner og kompetanse innen mikrobiologi, allergener og hygiene er en forutsetning for produksjon av trygg mat. Opplæring innen dette vil øke forståelsen og motivasjon for riktig gjennomføringer av bedriftens rut...
På denne workshopen har vi en praktisk tilnærming til arbeidet, og du jobber med din egen dokumentasjon underveis. Slik utvikles kunnskapen om systemarbeid generelt og farekartlegging spesielt. Ved workshoppens slutt ...
Redusert bemanning på laboratoriet i sommer, eller helt feriestengt? LabTjenester tilbyr å utføre deres analyser i sommer, og ellers når deres laboratorium har begrenset kapasitet, feriestengt osv.
Produksjon av pukk, grus, sand og singel kan medføre støvforurensning. Fylkesmannen kan pålegge bedrifter å legge fram dokumentasjon om støvnedfallet i området rundt aktiviteten. LabTjenester tilbyr bestemmelse av ned...
Vi tilbyr asbestanalyse for påvisning/identifisering av asbest i material-, støv- og luftprøver. Det finnes ulike fibre og det er viktig å kunne skille mellom "farlige" fibre som asbest og "mindre farlige" som f.eks s...
Plast omgis vi alle av i hverdagen, og problemet med spredning av mikroplast i miljøet har fått mye oppmerksomhet i den siste tiden. Mikroplast defineres som små plastikk partikler (1nm-5mm), og disse dannes blant ann...
Mange lurer på om brønnvannet de har er trygt å drikke. Det første du kan gjøre er å se ned i brønnen og området rundt om det er noe der som kan forurense vannet.
Onsdag 22. august er du velkommen til å møte oss på stand nr F534 for en analyseprat. Her vil vi presentere vårt brede utvalg av kjemiske- og mikrobiologiske analyser til fiskeri- og havbruksnæringen og leverandørindu...